VERZORGENDE IG IN DE NACHTDIENST - WONEN MET ZORG

WONEN MET ZORG
Uren en dagen in overleg
Draag jij bij aan een goede nachtrust voor onze cliënten?
VIG-NACHTwmz
07-08-2020
Over Libertas Leiden
Wil je werken in een lerende organisatie met leuke collega’s, een goed salaris en veel dynamiek? Dat kan! Libertas Leiden is al 60 jaar dagelijks actief in Leiden. Bevlogen wijkteams in de Thuiszorg, comfortabele Wonen-met-Zorg huizen en Wijkwerk. Plezier, aandacht en ondernemerschap, dat zijn onze kernwaarden.

In de Thuiszorg werken we met kleine subteams, door de gehele stad. In onze Wonen-met-Zorg locaties wonen mensen met dementie of met lichamelijke klachten zoveel mogelijk zoals thuis. In ons Wijkwerk zijn we samen met vrijwilligers en buurtbewoners actief  voor een prettige en leefbare buurt. We zijn een in-en-in Leidse organisatie en kennen de stad als geen ander. Libertas Leiden, Vertrouwd en dichtbij, Sterk in de wijk.  

Voor de sector Wonen met Zorg, locaties Lorentzhof en Rijn en Viiet, is Libertas Leiden per direct op zoek naar een medewerker voor de functie van Verzorgende IG in de nachtdienst. Uren in overleg af te stemmen.

De functie Verzorgende IG in de nachtdienst
De werkzaamheden van een Verzorgende IG in de nachtdienst, richten zich op verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische handelingen gedurende de nacht. De uitgangspunten zijn dat je de cliënt helpt om zelf zo lang mogelijk de regie te houden en het faciliteren van een goede nachtrust voor de cliënt. Als Verzorgende IG in de nachtdienst lever je een bijdrage aan het (elektronisch) zorgleefplan, voer je de zorg uit en signaleer je veranderingen in de gezondheid en het welbevinden van de cliënt.
Solliciteer direct

Libertas Leiden zoekt
Nieuwe collega's die in het bezit zijn van het diploma Verzorgende IG. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig zijn in complexe en ad hoc situaties. Je ziet wat de bewoners nodig hebben en neemt gemakkelijk initiatief om daarnaar te handelen. Je beschikt natuurlijk over goede sociale en contactuele vaardigheden. Jij bent een enthousiaste collega die zeer zelfstandig maar ook goed in teamverband kan werken. Natuurlijk werk je graag in de nacht.
Wat biedt Libertas Leiden jou?
Een leuke werkomgeving in beweging, waar je een zinvolle bijdrage kunt leveren en deel uitmaakt van een dynamisch team. Een aanstelling voor onbepaalde tijd! Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO VVT FWG 40, maximaal € 2.971,05 bij een fulltime dienstverband. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. 
- Je krijgt de ruimte voor het volgen van cursussen en opleidingen.
- Inschrijving in het kwaliteitsregister (met €100,- scholingbudget per jaar).
- Met FiscFree voordelig een nieuwe fiets, computer/iPad of een fitnessabonnement aanschaffen of je vakbondscontributie betalen.
- Verder kun je gebruikmaken van korting op bijvoorbeeld een ziektekostenverzekering binnen de collectiviteit van Libertas Leiden.
Solliciteren naar de functie van Verzorgdende IG in de nachtdienst?
 Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Fred Pelt, Teammanager Wonen met Zorg, via telefoonnummer 06- 51994843. Je sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie en curriculum vitae  ontvangen wij graag. Je kunt solliciteren via onderstaande link.
Solliciteer direct
Solliciteer direct